Rólunk

Vállalkozás, Család, Hermaber

A HERMABER Építő és Szolgáltató KFT, 1996 óta működik önálló társaságként, ma már három generációs vállalkozás vagyunk.
A céget id. Hermann János alapította 1996 Augusztusában én, ifj. Hermann János 2007 óta látom el a cég vezetését. Büszkeséggel tölt el, hogy 2019-óta fiam, Hermann Attila is rész vesz a családi cég életében.
Motivál az a büszkeség, amit még gyermekkoromban kaptam Édesapámtól, amikor az általa készített épületeket mutogatta.
A MARADANDÓ alkotása! Édesapám sajnos már nincs köztünk.

Cégünk generál kivitelezés címén született, fő tevékenysége sokáig a Dunai Finomító területén végzett építészeti karbantartás jellegű feladatok voltak. Mára a MOL Nyrt. és Petrolszolg Kft. mellett, keretszerződéssel rendelkezünk az FGSZ Zrt-vel is, ahol építőmesteri és szakipari szolgáltatást nyújtunk.
A cégek és önkormányzatok mellett, egyre többet dolgozunk olyan magánszemélyeknek, akik egy megbízható, tapasztalt és a munkájára igényes vállalkozót keresnek. Így családoknak is segíteni tudunk otthonuk felépítésében, felújításában, bővítésében!

Ma már egy nagyon szuper csapattal büszkélkedhetünk, munkatársainkkal 10+ éve dolgozunk együtt, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, közösen küzdünk meg a kihívásokkal, jól ismerjük egymást, így a családi vállalkozás megnevezést nem csak a tulajdonosok miatt használjuk.
Szakembereink között megtalálható kőműves-, burkoló-, szobafestő-, mázoló-, tapétázó-, nehézgépkezelő-, lakatos-, épületasztalos- szakmunkások és őket kiszolgáló segéd munkaerők. Jelenleg 9 fővel dolgozunk, rendelkezünk teherautókkal, földmunkagépekkel és korszerű szerszámokkal.

Verseny?

Sokan kérdezik tőlem, hogy mivel vagyunk jobbak, vagy mások mint számos más vállalkozás, ami ugyanezen tevékenységben dolgozik. A válasz nehéz, mert munkáink során, ahol nem csak egész, hanem részfeladatot is ellátunk, számos kiváló szakemberrel találkozunk.

Tudjuk, hogy megrendelő oldalról elsősorban az árajánlatok végösszegét hasonlítják össze. Mi nem akarunk a dobogó legfelső fokán állni az árversenyt tekintve, nem törekszünk a legolcsóbbak lenni. Az olcsó, gyors „munkánál” meghal a szakma.

Mint Hermaber kft. szeretnénk azok lenni, akikre a megrendelők úgy gondolnak, mint akik megértik az elvárásaimat, akár több megoldási lehetőséget tudnak javasolni és megvalósítják az elképzelésemet. Illetve, ha bármilyen problémám akad, akkor felhívhatom őket, jönnek és kijavítják amit kell. Mi is csak emberek vagyunk, s mivel dolgozunk, így hibázunk is, de ezeket vállaljuk és mindent megteszünk, hogy kijavítsuk azokat! Nem kívánunk mást mint, magunkat adni, azt ahogy és amiért a Hermaber idestova 26 éve van a vállalkozói vérkeringésbe.

Fontosnak tartjuk, a személyes kapcsolattartást a Megrendelőkkel!
Nem passzolgatjuk a labdát, mindenkinek meg van a maga feladata, de a folyamatos kommunikáció a legfontosabb, így mindketten tudunk a folyamatban lévő munkákról, kilátásokról, megoldandó, felmerülő feladatokról. Ugyan így szeretünk egyeztetni a munkaterületen dolgozó más cégekkel/emberekkel, mert közös az érdekünk, teljesítsük a megrendelő elképzelését és ebben segítsük egymást!

Küldetésünk

Szeretnénk maradandót alkotni, maradandót szakmailag és egy maradandó jó élményt, tapasztalatot a megrendelőknek.
Nincs jobb érzés annál, amikor a megbízóink megelégedetten veszik át a munkánkat, vagy bizalommal hívnak fel minket újabb tervekkel, amiket meg szeretnének valósítani!

„A különbség a között, amit megteszünk és amire képesek lennénk, megváltoztathatná a világot.” – Gandhi

Van tudásunk és tehetségünk, rendelkezésünkre állnak kiváló gyártók, akik támogatják a munkánkat a korszerű anyagokkal és szerszámokkal. Mindenünk megvan, hogy jót és maradandót alkossunk, hát tegyük! 

Ezek eléréséhez, igyekszünk mindig odafigyelni a fejlesztésekre, szívesen próbáljuk ki a gyártók új anyagait, szerszámait, vagy új technikákat. Előszeretettel veszünk részt az oktatásaikon.

Miket csinálunk, mikbe veszünk részt?

Mapei továbbképzés
PVC szigetlés és Szórt bitumenes szigetelés

Velux képzés
Tetőablakok beépítése

Glettelési és Bandázsolási technikát tanultunk
Vödrös glett, gletthenger, glettpumpa és az élvédőzés

A Leier oktatáson vettünk részt
Előregyártott betontechnológia, egy remek modern építkezési módszer.